maandag 15 februari 2016

Repetities


Beste leerlingen
Beste ouders

Op vrijdag 4 maart is het zover… We zetten ons beste beentje voor in onze Bonte TalentenAvond! Hierbij willen we enkele repetities en afspraken voor de komende weken eens op een rijtje zetten.

WEEK 1 (deze week)

Repetitie op dinsdag 16 februari en donderdag 18 februari (’s namiddags, tijdens de lesuren op school).
à Zorg dat je act zo goed als helemaal in elkaar zit. Het is niet de bedoeling dat je hierna nog grote aanpassingen doet. (Je oefent hierop bij je meter/peter.)


WEEK 2:  22/02 – 26/02

Dinsdag 23 februari: Repetitie in de Familiekring.  We eten ons lunchpakket op in de Familiekring. Je kent alles vlekkenloos uit het hoofd. (Je oefent hierop bij je meter/peter.) In de Familiekring mag je om beurt op het podium gaan oefenen.

Op donderdag 25 februari spreek je (’s namiddags, tijdens de lesuren op school) af welke kleren/materiaal je de volgende week meebrengt.


WEEK 3: 29/02 – 04/03

Repetitie op donderdag 3 maart (Familiekring) en vrijdag 4 maart (Familiekring) Ook in deze week ga je nog eens langs bij je meter/peter. Hou er rekening mee dat dit niet zal lukken op donderdag/vrijdag. Ga desnoods in twee speeltijden. Op vrijdag is er onze generale repetitie met alles erop en eraan. Het materiaal neem je op donderdag al mee naar de Familiekring. We eten twee keer ons lunchpakket op in de Familiekring.

Geniet van elk moment. Luister goed naar de tips van jouw meter en peter. Leer bij, pas je act aan en bouw zo verder. We wensen jullie héél veel succes toe!



Met voorbereidende, muzikale groeten
Juf Lisa en Meester Stijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik kijk je berichtje zo snel mogelijk na!
Groetjes, juf Lisa

type="tekst/javascript” src=https://mylivechat.com/chatinline.aspx?hccid=92252608>